Etusivu  Nettivideot  Mobiilivideot  Livekamera  Chatit  Puhelinseksiä  
One2One
 VIP  Muut syntiset  Palaute 
 
 
 One2One  Pikakontaktit  Seksiseuraa
Seksiseuraa palvelu yhdistää sinut ja hänet..
Soita 0700 399 149 tai 044 333 7328* ja näppäile ilmoitusnumero.
puhelun hinta on vain 2€/min.

*) Palvelun käyttö numerossa 044 333 7328 edellyttää rekisteröitymistä Credio -erillislaskutusasiakkaaksi. Rekisteröidy asiakkaaksi tästä.

PKpirjo ilmoitusnumero: 455

Tulikuumat päiväkahvit kaikilla herkuilla tumman, hoikan ja osaavan naisen seurassa. Soita rohkeasti, 100% luottamus. t.Pirjo
TummaJaTulinen ilmoitusnumero: 454

Eronnut nainen etsii seksiseuraa rohkeasta miehestä. Olen erittäin hyvin säilynyt 50+ nainen ja haluan kokea vielä paljon. Rakastan seksiä ja haluan toteuttaa myös sun fantasiat. Soita estoitta!
Nainen69 ilmoitusnumero: 478

Täällä herkullisen muodokas kaunis aikuinen nainen joka nauttii erityisen paljon suuseksistä. Jos haluat osaavien huulien käsittelyyn, soittele :)
Naarastiikeri ilmoitusnumero: 515

Nuori mutta kokenut naarastiikeri valmiina raapimaan selkääsi punaisilla kynsillään ;) osaan toki kehrätä myös hellästi tarvittaessa..
DD ilmoitusnumero: 456

Suuseksiä ja erityisesti suihinottoa rakastava super blondi ja erittäin isot tissit, jos kuulostaa hyvältä niin soita! Käytän korkokenkiä ja seksikkäistä alusvaatteita, myös sängyssä ;)
Punapää ilmoitusnumero: 466

Rohkea kaunis ja kokenut punapää oottelee soittoasi huulet kuumina ja kosteina..osaan kaikenlaista ihanaa ;)
Veenus18 ilmoitusnumero: 527

Haluttaisko sua ajaa koko yö..? mä kyllä jaksan ;) Miten ois? oon tosi nätti ruskeasilmänen 18v sinkku. Mun on kyl tosi pienet paikat, mut laitetaan sit liukkarii :)
Emäntä ilmoitusnumero: 458

Rehevä emäntä maalta omaa sonnia vailla. Osaan lypsyhommat makuukammarinkin puolella. Rohkean puoleinen olen, soita mies!