Etusivu  Nettivideot  Mobiilivideot  Livekamera  Chatit  Puhelinseksiä  
One2One
 VIP  Muut syntiset  Palaute 
 
 
 One2One  Pikakontaktit  Seksiseuraa
Seksiseuraa palvelu yhdistää sinut ja hänet..
Soita 0700 399 149 tai 044 333 7328* ja näppäile ilmoitusnumero.
puhelun hinta on vain 2€/min.

*) Palvelun käyttö numerossa 044 333 7328 edellyttää rekisteröitymistä Credio -erillislaskutusasiakkaaksi. Rekisteröidy asiakkaaksi tästä.

SukkaLady ilmoitusnumero: 457

Villi ja viriili naikkonen, stay-upit, korkkarit ja minihame päällä odottaa jo kokeilunhaluista miestä. Nautin mm roolileikeistä ja seksileluista..
PKpirjo ilmoitusnumero: 455

Tulikuumat päiväkahvit kaikilla herkuilla tumman, hoikan ja osaavan naisen seurassa. Soita rohkeasti, 100% luottamus. t.Pirjo
TummaJaTulinen ilmoitusnumero: 454

Eronnut nainen etsii seksiseuraa rohkeasta miehestä. Olen erittäin hyvin säilynyt 50+ nainen ja haluan kokea vielä paljon. Rakastan seksiä ja haluan toteuttaa myös sun fantasiat. Soita estoitta!
Blondi56 ilmoitusnumero: 452

Elämää nähnyt kokenut aito blondi tarvis nyt miestä! iällä ja koolla ei niin väliä, kunhan haluat tyydyttää naisen. Olen edelleen kaunis ja hyväkroppainen ja erittäin halukas sängyssä. t.Blondi56
LadySex ilmoitusnumero: 492

Jos seksiä kaipaat ja hyvin säilynyttä, kokenutta fiksua naista, niin otahan rohkeasti yhteyttä :) Myös salaiset tapaamiset
Nainen69 ilmoitusnumero: 478

Täällä herkullisen muodokas kaunis aikuinen nainen joka nauttii erityisen paljon suuseksistä. Jos haluat osaavien huulien käsittelyyn, soittele :)
Emäntä ilmoitusnumero: 458

Rehevä emäntä maalta omaa sonnia vailla. Osaan lypsyhommat makuukammarinkin puolella. Rohkean puoleinen olen, soita mies!
DD ilmoitusnumero: 456

Suuseksiä ja erityisesti suihinottoa rakastava super blondi ja erittäin isot tissit, jos kuulostaa hyvältä niin soita! Käytän korkokenkiä ja seksikkäistä alusvaatteita, myös sängyssä ;)
Punapää ilmoitusnumero: 466

Rohkea kaunis ja kokenut punapää oottelee soittoasi huulet kuumina ja kosteina..osaan kaikenlaista ihanaa ;)